Aprilska lutrija

Zima je iza nas a pripreme za leto su uveliko počele. Postavili ste ciljeve ali niste sigurni kako da ih postignete. Stručan tim naših trenera stoji vam na raspolaganju da na bezbedan i efikasan način dođete do željenih rezultata.

Zato smo za vas pripremili mnoge pogodnosti koje će vam pomoći na tom putu.

Bilo da ste naš član ili to želite da postanete u našem klubu vas čeka igra na sreću. Pri svakoj uplati nekog od naših paketa ostavujete mogućnost da izvučete listić i osvojite razne poklone. Neke od pogodnosti koje možete ostvariti su:

Dijagnostika – procena fizičke forme povezane sa zdravljem kako bi se napisao program treninga koji odgovara vašem trenutnom nivou forme kao i ciljevima koje želite da postignete.

Plan ishrane – Bilo da je vaš cilj da poboljšte zdravlje ili izgubite kilograme, samo uz adekvatan plan ishrane moćićete to i da postignete.

Personalni trening – individualni rad sa trenerom koji će vam pored preskripcije adekvatnog programa treninga pomoći da naučite tehnički pravilno izvođenje vežbi
i dati vam sve neopohodne savete da podtignete cilj.

Grupni trening – Ukoliko ste jedna od osoba koju motiviše rad u timu kao i dobra muzika, za vas imamo 11 različitih vrsta treninga (kardio treninzi, treninzi snage kao i body and mind treninzi)

Čekaju vas još razni popusti i pokloni koje možete osvojiti uz igru i zabavu. Mi smo tu za vas, da vas motivišemo, savetujemo i pomognemo da na najbrži način postignete ciljeve.Vi treba samo da odlučite.

Čekamo vas u Spensu, Sutjeska 2, drugi sprat, iznad dzudo kluba.

Ostavite odgovor