Fitness Zone

Centar za dijagnostiku

Zašto ne istrajemo u vežbanju? Obeshrabreni smo i lako izgubimo motivaciju… Znamo šta zelimo da postignemo, ali nam nedostaje jasan put.

Vežbanje bez plana i cilja najčešće se završi odustajanjem. Iz tog razloga, bilo da vežbate samostalno, u grupi ili sa trenerom FZ tim će za vas napraviti poseban plan vežbanja u zavisnosti od toga kakvi su rezultati dijagnostike. Dobićete jasne smernice i vremenske okvire, kada da očekujete rezultate planiranog rada.

Centar za dijagnostiku

Dijagnostika je procena fizičke forme i utvrđivanje da li postoje kontraindikacije za vežbanje. Za svako stanje organizma možemo preporučiti odgovarajući program. Na osnovu informacija o radu srca, brzini metabolizma, procentu mišića i masti preduzimamo odgovarajuće korake kako bismo unaprediti vaše zdravlje i poboljšali vaš fizički izgled.

Fitness Zone

Procena

Procenom kretnih obrazaca utvrđujemo koji su mišići preaktivni (kruti) i neaktivni (slabi) i odgovarajućim vežbama vraćamo njihovu prirodnu funkciju. Sledeći korak je procena fizičkih performansi (snaga, kardio izdržljivost i fleksibilnost) da bi kreirali trening koji je optimalan za vas.

Centar za dijagnostiku raspolaže sa uređajima nove generacije (CardioscanC-3, Metabolic, Futrex …) koji će dati odgovore na pitanja:

Dijagnostika

Želite da proverite koliki je nivo stresa u Vašem organizmu, u kakvom je stanju Vaše srce i da li je spremno za vežbanje? Zakažite dijagnostički pregled u našem fitnes centru.