Fitness Zone

Program za mršavljenje

Tri meseca, 36 treninga, personalizovani plan ishrane, psihološka podrška i dijagnostika su alati koje ćemo koristiti kako bismo Vam pomogli u ostvarenju cilja.

Da li se pronalazite u nekim od navedenih pitanja?

Ukoliko Vam je odgovor potvrdan na većinu pitanja naš program pomoći će Vam da se osećate bolje i unapredite celokupan kvalitet života.

Višak kilograma postepeno vodi u niz zdravstvenih problema. Kombinacija vežbanja i zdrave ishrane je najbolje rešenje za dugotrajno regulisanje gojaznosti. Put ka odgovarajućoj težini podrazumeva da u svakom momentu imate dovoljno energije za svakodnevne obaveze.

Pomoću naših jelovnika i saveta za ishranu gubićete kilograme a nikada nećete biti gladni. Naš tim zna da se klijenti razlikuju i da ne postoji pristup koji bi odgovarao svima kada se primenjuje strategija mršavljenja. Uzimamo u obzir razlike svakog klijenta pri određivanju programa vežbanja.

Cilj nam je da dugoročno promenite navike u ishrani i treningu. Mi Vam nećemo samo dati jelovnike, osposobićemo Vas da nakon programa zadržite zdrave navike i nastavite da se zdravo hranite.

gojaznost

Za tri meseca doći ćete do svog cilja i promeniti navike za ceo život.

Kao što Vas samo pravilna ishrana neće dovesti do cilja, tako neće ni samo trening. Zato ćemo spojiti ove dve komponente u jednu celinu i napraviti kompletan paket koji će Vam pomoći da steknete zdrave navike i da poboljšate svoj način života, bez obzira na Vaše zanimanje i Vašu svakodnevicu.

Gladovanje nije deo našeg programa, u svakom momnetu imaćete dovoljno energije, a postizaćete rezultat!

Fitness Zone

Šta obuhvata program?

Program mršavljenja

240 EUR
  • 1 mesec
  • 12 treninga
  • plan ishrane
  • Dijagnostika
  • Nutricionističko savetovanje i podrška

Najčešća pitanja

Kompletna dijagnostika se radi jednom mesečno, ali jednom nedeljno radimo merenje na bioimedanci kako bismo znali da li program ide u smeru koji želimo i da li se vi dobro osećate uz redukovan plan ishrane i plan treninga.

Ukoliko tek počinjete da vežbate, prve benefite osetićete već nakon dve nedelje redovnog treniranja – osećaćete se bolje, imaćete više snage i energije – Na primer, manje ćete se zamarati dok se penjete stepenicama. Da biste ostvarili prve vidljive rezultate koji će vas dodatno motivisati potrebno je u proseku 4 do 6 nedelja, ukoliko ste disciplinovani.

Kada završite sa programom verujemo da ćete želeti da nastavite sa treninzima. Možete da nastavite sa istim programom ili ukoliko ste ostvarili svoje ciljeve možete da pređete na napredniji program za definiciju, unapređenje kondicije… Treninzi nisu tu samo za vaš fizički izgled, pomoći će vam da se oslobodite svakodnevog stresa i negativne energije.

Kada ostvarite cilj i izgubite željene kilograme možete da zajedno sa svojim personalnim trenerom nadogradite ciljeve i radite na održavanju težine, definiciji mišića, kondiciji. Ukoliko nastavite da vežbate osetićete napredak i na polju zdravlja i na polju fitnesa.

Program će biti najbolji po vas ukoliko ga maksimalno iskoristite! Saveti trenera, redovna merenja sa nutricionistom, promena navika u ishrani i uključivanje fizičke aktivnosti.

Mi smo tu za vas kao stalna podrška.

Ne odlažite početak, jer što pre krenete rezultati će se pojaviti ranije. Koliko vremena potrošite dok razmišljate kako da rešite svoj problem? “Uštedite” na vremenu i prepustite rešenja nama.

Sad mi pitamo vas (izvinjavamo se ako smo previše lični) koliko dnevno novca potrošite neplanirano, da niste sigurni na šta, kad se vraćate sa posla dok ne bude gotov ručak da se zasladite uz keks ili čokoladicu? 😉 Razmislite o tome. Koliko vredi vaše samopouzdanje koje će se sigurno popraviti redovnim fizičkim vežbanjem.

Program za mršavljenje

Ukoliko želite da se prijavite, napišite nam Vaše podatke a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.