Tonus 30 („moćni“ Tonus 30)

Kada čujete da trening traje pola sata prvo što pomislite jeste- Šta je mogu da uradim za to vreme? Polovinu tog vremena potrošim na zagrevanje…

Slažemo se sa vama, i zato smo ovaj trening prilagodili posebnim mišićnim grupama i pola sata radimo samo na angažovanju određenih mišića.

Osnova za racionalno, efikasno i bezbedno izvođenje pokreta zahteva stabilan oslonac za šta je potrebna jačina i kontrola mišića srednjeg dela tela – CORE (jezro).

Sta je core?

Deo tela koji se obično naziva jezgro, predstavlja vaš srednji deo i uključuje sve mišiće u tom predelu, uključujući prednju, zadnju i bočnu stranu.

Ovi mišići deluju kao stabilizatori za celo telo. Tonus 30 je trening koji podrazumeva izvođenje određenih vežbi za razvoj i jačanje mišića stabilizatora i održavanje tela u pravilnom položaju.

Ako je bilo koji od ovih osnovnih mišića oslabljen, to može dovesti do bolova u donjem delu leđa ili isturenih linija struka. Jačanje ovih osnovnih mišića može učiniti čuda za vaše držanje tela, pomoći vam da dobijete više snage i učiniti vaš trening efikasnijim. Održavanje mišića trupa trupa jakim je važno jer je to centar moći tela.

Razvijanje mišića stabilizatora tela ne samo da će poboljšati vaše performanse , već će pomoći u svakodnevnim životnim aktivnostima.

Trening se sastoji iz dinamičkog zagrevanja, nakon čega se kroz odgovarajuće položaje, vežbe i broj ponavljanja angažuju određene mišićne grupe zaslužne za jačanje mišića stabilizatotora i trupa.

Čekamo vas svakog ponedeljka od 20:30h, srede od 18:00h i petka od 19h

Rezerviši svoj vaučer za 7 dana besplatnog vežbanja i isprobaj sve naše grupne programe!

Vaš Fitness Zone tim

Ostavite odgovor