Fitness Zone

Teretana

Savremena oprema za sve potrebe i ciljeve.
Bilo da ste rekreativac, sportista, redovno trenirate ili tek planirate da počnete da vežbate, u našoj teretani imate sve što vam je potrebno da unapredite zdravlje, fizičku formu i dođete do željenog izgleda!
Fitness Zone teretana Novi Sad

Dijagnostika je procena fizičke forme i utvrđivanje da li postoje kontraindikacije za vežbanje. Za svako stanje organizma možemo preporučiti odgovarajući program. Na osnovu informacija o radu srca, brzini metabolizma, procentu mišića i masti preduzimamo odgovarajuće korake kako bismo unaprediti vaše zdravlje i poboljšali vaš fizički izgled.

Fitness Zone

Savremena oprema

Savremena oprema – trenažeri, slobodni tegovi svih težina i veliki izbor rekvizita vam je na raspolaganju kako biste postigli željene rezultate i uživali u svakom treningu. Bez obzira da li želite da smršate ili održite postojeću težinu, izgradite mišićnu masu ili jednostavno povećate energiju za svakodnevne poslove i bolje se osećate naša teretana će zadovoljiti vaše potrebe, dok uz pomoć naših trenera ni jedan cilj nije nedostižan! Svakog dana možete potražiti pomoć dežurnih trenera koji će vam pružiti smernice i pomoći da bezbedno trenirate u prijatnom ambijentu.

Takođe, ukoliko više volite funkcionalne treninge, pronaći ćete najraznovrsnije rekvizite koji će svaki vaš trening učiniti drugačijim i zanimljivijim.

Fitness Zone teretana Novi Sad

Program za mršavljenje

Ukoliko želite da se prijavite, napišite nam Vaše podatke a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.