Fitness Zone

Kondicioniranje sportista do 20 godina

Rad sa sportistima zahteva pristup treningu koji je sveobuhvatan i sistematičan, kombinujući sve aspekte kretanja i kondicije. Mladim sportistima je potreban kondicioni trener isto kao i vrhunskim profesionalcima. U tom periodu sportisti još uvek uče tehniku i taktiku sporta, i u fazi su stalne fizičke i psihičke transformacije.
Zadatak kondicionog trenera je da isprati rast i razvoj sportista tako da ih sačuva od povreda, dok im konstantno poboljšava performanse. Program Kondicioniranje sportista se bavi ravnomernim razvojem muskulature, i pripremom sportiste da u starijem periodu da svoj maksimum. Primarni cilj programa je poboljšanje efikasnosti u izabranom sportu i smanjenje rizika od povreda.
Kondicioniranje sportista

Dijagnostika je procena fizičke forme i utvrđivanje da li postoje kontraindikacije za vežbanje. Za svako stanje organizma možemo preporučiti odgovarajući program. Na osnovu informacija o radu srca, brzini metabolizma, procentu mišića i masti preduzimamo odgovarajuće korake kako bismo unaprediti vaše zdravlje i poboljšali vaš fizički izgled.

Fitness Zone

Šta obuhvata program?

Cena programa je: 690 evra

Program za mršavljenje

Ukoliko želite da se prijavite, napišite nam Vaše podatke a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.