Centar za mršavljenje

Izgledajte onako kako ste oduvek želeli!

Ako ste u potrazi za programom koji Vam garantuje uspeh i koji će Vam pomoći da stvorite zdrave navike, angažujte profesionalce.

Smršajte zdravo!

Osmislili smo poseban program vežbanja za mršavljenje koji je savršen za vas. Možete ga raditi kod kuće, na otvorenom, bilo gde da se nalazite. Koristili smo najnovija saznanja iz nauke i prakse kako bi program bio efikasan i potpuno siguran. Program je podeljen u 6 faza, a svaka faza sadrži 6 treninga. Nakon svake faze menjamo intenzitet i obim treninga. Da biste efikasno napredovali, potrebno je ne samo da menjamo vežbe i težine, nego i sam sistem treninga.

Za tri meseca doći ćete do svog cilja i preuzeti kontrolu nad svojom težinom

Koji su benefiti mršavljenja i redovne fizičke aktivnosti?

Pridružite nam se na putu ka zdravijem i srećnijem životu uz naš specijalno dizajniran program mršavljenja!

Koje su PREDNOSTI online programa za mršavljenje?

Naš cilj je da Vam pomognemo da poboljšate zdravlje i vitalnost

Ukoliko želite da imate više samopouzdanja i da se osećate lepše prijavite se za naš program mršavljenja i izgubite kilograme na zdrav i edikasan način.

Fitness Zone centar za mršavljenje je tu za Vas od 2014 godine. Naš tim blisko sarađuje sa klijentima pružajući im edukaciju o metodama gubitka težine i pomažući svakom pojedincu da dođe do svog cilja.

Saosećajan, personalizovan pristup uključuje redovno praćenje kako  bi se osiguralo da se težina gubi na zdrav i održiv nacin.

Trudimo se da klijentima pruzimo sveobuhvatnu podršku, motivaciju, kao i savetovanje o pravilnoj ishrani.

Program vežbanja u okviru našeg kluba pravi se na osnovu potreba, načina života i trenutnog stanja forme vežbača. Program treninga je drugačiji, individualan, prvo ćemo odrediti polaznu osnovu i ciljeve vežbanja i na osnovu toga formirati plan treninga.

Gladovanje nije deo našeg programa, u svakom momentu imaćete dovoljno energije, a postići ćete rezultat!

Obezbedi svoje mesto na vreme

Uz konstantnu podršku rešite se suvišnih kilograma

Paket za mršavljenje

eur 49
  • 36 personalnih treninga
  • Smernice za ishranu
  • Tehnička podrška putem mail-a
  • Lična podrška putem Vibera/WhatsApp-a

Za koga NIJE ovaj program?

Za koga JESTE ovaj program?

Najčešća pitanja

Trudite se da to bude uvek u približno isto vreme. Vežbanje rano ujutru (6, 7 ili 8 časova) treba da bude na prazan stomak. Ako redovno vežbate ujutru, telo će se adaptirati i biće jednako efikasno kao i vežbanje u 10:00 ujutru ili 18:00 uveče, kada se i preporučuje trening.

Program je kompletno snimljen od početka do kraja, tako da možete uživati u vežbanju pravo iz kreveta ili sa posla.

Apsolutno da. Mršavljenje se dešava kroz gubljenje masnog tkiva, ali i kroz povećanje procenta mišića zahvaljujući vežbama snage. Mršavite i dobijate mišiće.

Definitivno ćete biti zdraviji i raspoloženiji. Imaćete bolje držanje jer smo puno pažnje posvetili jačanju mišića kičmenog stuba. Trening snage utiče na čvršće kosti i jače zglobove, kao i na bolji rad hormona.

Apsolutno. Program je osmišljen tako da bude koristan za sve nivoe fitnesa, od početnika do naprednih vežbača. Pratićete uputstva i modifikacije vežbi kako biste ih prilagodili svom nivou kondicije.

Svaki trening traje oko 45 minuta do sat vremena.

Ne, program uključuje smernice za zdravu ishranu koje će vam pomoći da podržite svoje ciljeve mršavljenja. Suplementi nisu potrebni, ali ako imate specifične nutritivne potrebe, konsultujte se sa nutricionistom. www.nutrimentor.rs

Rezultati variraju od osobe do osobe, ali većina ljudi primećuje poboljšanje u kondiciji, snazi i izgledu tela već nakon nekoliko nedelja doslednog vežbanja i pridržavanja programa ishrane.

Naravno! Program je fleksibilan i može se kombinovati sa drugim oblicima vežbanja kao što su trčanje, biciklizam ili joga. Samo pazite da ne preopteretite telo i da mu pružite dovoljno vremena za oporavak.

Samo jedan trening te deli od dobrog raspoloženja!

- Fitness Zone

Pratite nas na društvenim mrežama

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju

Program za mršavljenje

Ukoliko želite da se prijavite, napišite nam Vaše podatke a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.