Fitness Zone

Program za mršavljenje

Tri meseca, 36 treninga, personalizovani plan ishrane, psihološka podrška i dijagnostika su alati koje ćemo koristiti kako bismo Vam pomogli u ostvarenju cilja.

Višak kilograma postepeno vodi u niz zdravstvenih problema. Kombinacija vežbanja i zdrave ishrane je najbolje rešenje za dugotrajno regulisanje gojaznosti. Put ka odgovarajućoj težini podrazumeva da u svakom momentu imate dovoljno energije za svakodnevne obaveze.

Pomoću naših jelovnika i saveta za ishranu gubićete kilograme a nikada nećete biti gladni. Naš tim zna da se klijenti razlikuju i da ne postoji pristup koji bi odgovarao svima kada se primenjuje strategija mršavljenja. Uzimamo u obzir razlike svakog klijenta pri određivanju programa vežbanja.

Cilj nam je da dugoročno promenite navike u ishrani i treningu. Mi Vam nećemo samo dati jelovnike, osposobićemo Vas da nakon programa zadržite zdrave navike i nastavite da se zdravo hranite.

gojaznost

Za tri meseca doći ćete do svog cilja i promeniti navike za ceo život.

Kao što Vas samo pravilna ishrana neće dovesti do cilja, tako neće ni samo trening. Zato ćemo spojiti ove dve komponente u jednu celinu i napraviti kompletan paket koji će Vam pomoći da steknete zdrave navike i da poboljšate svoj način života, bez obzira na Vaše zanimanje i Vašu svakodnevicu.

Gladovanje nije deo našeg programa, u svakom momnetu imaćete dovoljno energije, a postizaćete rezultat!

Fitness Zone

Šta obuhvata program?

Cena programa je: 720 evra uz mogućnost plaćanja na 2 rate