Od yogina do bodybildera

Od Yogina do Bodybuildera: Najbolji novogodišnji pokloni za sportske tipove!

Od Yogina do Bodybuildera: Najbolji novogodišnji pokloni za sportske tipove

Novogodišnji pokloni. Od šoljica za kafu sa natpisima pa sve do sportske opreme. Ljudima kojima je vežbanje način života lako je izabrati poklon. Fitness Zone vam predstavlja spisak novogodišnjih poklona za sportski tip ljudi u odnosu na njihovu strast i interesovanja.

Dragim vežbačima

Fitness Zone, mesto gde unapređujemo zdravlje! Nalazimo se na Spensu koji čini sportsko ali i urbano srce Novog Sada. Bez obzira na to koji su vaši ciljevi, mi smo tu da vam pomognemo da ih dostignete. Uz savete i podršku našeg tima,  bićete na pravom putu. Pripremili smo vam vaučer uz koji možete da uplatite godišnju članarinu za samo 99e i neograničeno trenirate u teretani i na grupnom fitnessu, kao i jedno besplatno testiranje.

Fitness centar sadrži:

Dijagnostički centar (Saznaj šta tvoje telo stvarno traži od tebe. Utvrđivanje funkcionalnih, motoričkih sposobnosti, morfoloških karakteristika omogućuje nam da utvrdimo tvoje prednosti i moguće nedostatke kao i potencijalne rizike od povreda koji se najčešće ignorišu tokom treninga).

Individualni treninzi (Strogo praćen rad od strane trenera koji dizajnira i kontroliše tvoj trening na osnovu podataka prikupljenih u dijagnostičkom centru).

Grupni treninzi (Široka ponuda grupnih treninga nam omogućava da spram tvojih rezultata testiranja, ukoliko to želiš, utvrdimo koji je to trening koji bi tebi najviše odgovarao).

Uz godišnju članarinu dobijaš i 20% popusta na sportsku opremu u DJAK SPORTU.

Yoginici, najboljoj drugarici

Ukoliko tvoja drugarica obožava jogu, velika je verovatnoća da već ima prostirku. Obraduj je Hummel helankama koje imaju jednostavan kroj, osnovne boje kao što su crna i siva uz kombinaciju živopisnih boja kao i mix retro i novih trendova za urban izgled. Uz to joj ponesi i flašicu prirodne mineralne vode Jana sa nekom simpatičnom porukicom.

Kolegi Bodybuilderu

Iskusni vežbači koji vežbaju u teretani već znaju šta je potrebno za dobar trening i verovatno imaju sve što im treba. Umesto da mu pokloniš set tegova, pokloni mu vijaču i podseti ga da uradi i cardio trening s’ vremena na vreme. DJAK SPORTSKA OPREMA ima širok asortiman vijača, od samo 540,00 din. do 1290,00 din.

Voljenoj Fitness osobi

Kažu da put do muškog srca vodi preko stomaka. Ne samo do muškog srca. I žene vole da izađu iz kuhinje i uživaju u hrani. U blizini Fitness Zone nalazi se Koncpt bar i restoran Fit Code gde možete probati hranu pripremljenu na zdrav način.

Srećni novogodišnji i božićni praznici !

                             

Ostavite odgovor