PROLEĆNA AKCIJA

Bliži se proleće, vreme je da se pokrenemo!

Lepo vreme nam mami osmeh na lice. Dolaze nam lepši dani, budi se dobro raspoloženje,  podseća nas da je potrebno da se vratimo redovnom vežbanju i radimo na ,,nedostacima“ koji su posledica nepravilne ishrane i neaktivnog načina života. Poletniji smo i imamo više volje, kako za svakodnevne aktivnosti tako i za one dodatne koje nas ispunjavaju i čine zadovoljnijim i srećnijim. Dani postaju duži pa nam je lakše da se organizujemo i izdvojimo vreme za fizičku aktivnost. Jednom rečju, budimo se iz zimskog sna.

Svaki početak je težak, ali dobra stvar jeste da niste sami u tome. Bilo da ste početnik u vežbanju ili ste samo napravili dužu pauzu, mi smo tu da vam pomognemo. Da naučite da vežbate pravilno. Koje vežbe da izaberete, kojim redosledom, koliko intenzivno, da ostanete motivisani i istrajni i iznad svega da vam trening bude uživanje.

Takođe, tu smo da vam pomognemo da napravite prvi korak ka stvaranju zdrave navike. Mi želimo da vam fizička aktivnost i zdrava ishrana postanu deo svakodnevnice, životni stil, koji će vam pored dobrog izgleda pomoći da poboljšate i očuvate zdravlje.

Zato smo za vas pripremili prolećnu akciju 2 + 1

ŠTA PODRAZUMEVA PROLEĆNA AKCIJA?

Ukoliko uplatite dva meseca odjednom, mi vam poklanjamo još jedan mesec besplatnog treniranja u našem fitnes centru. Akcija se odnosi na pakete:

Fit Start (8 termina mesečno, teretana i grupni treninzi) i

Fit Standard (neograničeno korišćenje teretane i grupnih treninga)

Akcija traje do 24. maja 🙂

Pored toga, profesionalan tim naših trenera vam stoji na raspolaganju. Svakog dana, u teretani ćete naći dežurne trenere koji će vam pruži smernice i pomoć, da trenirate bezbedno i efikasno i postignete željene rezultate.

Tri meseca do leta, trenirajte tri meseca po ceni dva! Dočekajte leto spremni i u top formi! 🙂

Vaš Fitness Zone tim!

Ostavite odgovor