Da li ste spremni ovog leta da date svoj maksimum?

Leto je konačno stiglo. Dani su duži i sve topliji, a letnjim aktivnostima nema broja. Kada se prepustite svim letnjim čarolijama trening obično padne u drugi plan i neretko ga odlažete zbog drugih aktivnisti.

Svi znamo da je kretanje važan deo naše svakodnevice i to je nešto čime se većina vodi tokom leta, „Više sam šetao/la nego inače i mogu da propustim trening,“ je samo neki od izgovora. Ali vaše telo razmišlja malo drugačije, kada naglo prestanete sa treningom mišići se brzo opuste i vaš prethodni učinak se brzo povuče.Tokom leta vežno je održavati postojeću formu kako biste se nakon odmora brže vratili u rutinu i nastavili sa svakodvenim aktivnostima. Iskoristite duge letnje dane za sve aktivnosti koje vam leto pruža, ali ne zaboravite da je trening u teretani važan deo tih aktivnosti.

Ukoliko ste takmičarski nastrojeni imamo sjajnu vest za vas!

Kako bismo vas dodatno motivisali tokom jula i avgusta rešili smo da vam poklonimo članarinu za jedan, dva i čak tri meseca! Jedini uslov jeste da dolazite na treninge i prvih troje sa najvećim brojem dolazaka osiguraće sebi članarinu za predstojeću sezonu.

Ukoliko nemate motivaciju za trening izaberite neki od naših grupnih programa i prepustite se trenerima koji su tu da vas vode kroz čitav program.

Ili ukoliko želite da napravite neku promenu u vašem planu treninga naši dežurni treneru su vam na raspolaganju kako bi vam dali odgovarajuće smernice za trening i pomogli da trening prilagodite visokim temperaturama.

Kako biste osigurali članarinu za sebe možete uključiti i više od jednog treninga dnevno. 😉

10. septembra objavićemo ko je bio najaktivniji i kome ćemo produžiti članarinu.

Od septembra vam pripremamo i nešto novo. Do tada, budite aktivni, održavajte vašu fizičku formu i u vašim letnjim planovima napravite mesta za trening.

 

Fitness Zone tim je tu za vas. <3

Ostavite odgovor