Promocija grupnih kardio programa

Promocija grupnih kardio treninga

Save the date! 15. Avgusta, očekuje nas promocija grupnih kardio treninga! Posle treninga za vas smo pripremili nezaboravno druženje i zabavu uz karaoke obračun.

Zašto kardio treninzi?

U jednom od prethodnih blogova (pod nazivom #trenirajpametno) pričali smo o tome koliko je bitno da su treninzi raznovrsni  i da razvijamo sve aspekte fizičke forme povezane sa zdravljem. Jedan od tih komponenti bitna za zdravo i efikasno funkcionisanje prlikom svakodnevnih aktivnosti jeste kardio respiratnorna izdržljivost.

Kada kažemo da unapređujemo kardio repiratornu izdržljivost to znači da povećavamo sposobnost pluća da primi veću količinu  kisonika prilikom jednog udaha. Zatim, sposobnost kardio vaskularnog sistema (srce, arterije i vene) da efikasnije sprovedu tu količinu kiseonika  do mišića koji ga kasnije koriste kao izvor energije.  I na kraju, sposobnost mišića da koriste kiseonik tokom fizičke aktivnosti umerenog intenziteta duži vremenski period i da se odupru zamoru, kao i to da se brže oporavljaju. Dakle, manje ćete se zamarati prilikom svakodnevnih poslova  i trebaće vam kraće vreme da se odmorite što će vaš dan učiniti efikasnijim.

Drugim rečima, kardio trening ne služi samo da potrošimo kalorije i izgubimo kilograme, ovakav trening donosi  nam mnogo veće benefite po zdravlje.

U našem klubu postoje dve vrste kardio treninga, to su: Cardio Fight (umerenog do visokog intenziteta, trening inspirisan borilačkim sportovima) i HIIT (visoko intenzivni intervalni trening)

Šta smo još pripremili za vas?

Posle treninga očekuje nas nezaboravno druženje uz karaoke. Povedi prijatelja i dođi da treniramo  i uživamo uz sjajne hitove domaće i strane muzike. Naša vrata su otvorena za sve, dovoljno je samo da se prijavite! Prijave su moguće direktno na info pultu, putem telefona 069 779933 ili preko instagram profila.

Iznenađenjima nikad kraja. To veče očekuju vas vaučeri u vrednosti od 1000din koje možete da poklonite prijatelju.

Vaš Fitness Zone tim!

Ostavite odgovor