Personalni treninzi Novi Sad

Zašto personalni trener treba da bude tvoj izbor?

Da li ste se ikada zapitali zbog čega veoma brzo odustanete od vežbanja? Kada pomislite na trening bude vam se neprijatna osećanja i trening doživljavate kao kaznu?

Treba da znate da niste sami u tome i da većina vežbača, koji su svesni dobrobiti treninga, nailaze na iste probleme koji lako mogu da se prevaziđu i verovali ili ne da svim srcem zavolite trening.

Ako se prepoznajete u nekoj od dole navedenih situacija mi vam nudimo rešenje:

  • Retko trenirate i ne znate da isplanirate trening
  • Želite da izgledate lepše i vitkije
  • Želite da povećate snagu i mišićnu masu
  • Imate problem sa prekomernom težinom
  • Imate određene zdravstvene probleme (dijabetes ili srčani problemi)
  • Imate neke od deformacija (kifoza, lordoza, skolioza)
  • Oporavljate se od operacije ili određene povrede

Ukoliko biste radije vežbali u manjoj grupi ili samostalno, predlažemo da zakažete dijagnostiku u našem fitnes centru, na osnovu koje ćete dobiti detaljan plan vežbanja i personalizovane preporuke kako biste ostvarili ciljeve i ostali motivisani.

Ukoliko ste previše zauzeti, i ne možete da se uklopite u redovne termine grupnih treninga ili ukoliko vam je potrebna dodatna motivacija na treningu, idealan izbor za vas je personalni trener.

Personalni trener je tu da nadgleda vaše treninge od početka do kraja – od procene fizičke forme, preko redovnog treninga i njihovih modifikacija, do kontrolnih merenja i provere postignutih rezultata.

Personalni trener je stručnjak  koji je tu kako bi pratio vaš napredak i ukazao na pravilno izvođenje vežbi, jer ako ne izvodite vežbe kako treba nećete postići svoje ciljeve. On se prilagođava vašem rasporedu, a intenzitet i vrstu treninga prilagođava vašim potrebama i ciljevima koje želite da postignete.

Koliko puta ste legli u krevet i rekli sebi: “Sutra ću se probuditi, otići u teretanu i  trenirati sat vremena pre nego što odem na posao”, a zatim se probudili i odlučili da spavate još sat vremena? Ovde je personalni trener presudan. Vi ćete se pridržavate svojih zakazanih termina, a on će Vas podsećati , i motvisati kada Vam se baš i ne trenira.

Personalni trening će pozitivno uticati na Vaše zdravlje, raspoloženje i samopouzdanje.

Glavni prioritet je uvek očuvanje i unapređenje zdravlja.

Iskoristite akciju  50% i zakazite dijagnostiku u našem fitnes centru.

Redovna cena: 5.000 rsd

Snižena cena 2.500 rsd.

Probni trening je besplatan.

Vaš Fitness Zone tim

Ostavite odgovor